Beste klant, beste leerling/student,

Het COVID-19 virus beheerst ons leven nu al een aantal weken. Ook bij Educapp passen we ons aan aan de maatregelen die genomen werden door de overheid en stellen we het welzijn en de gezondheid van onze klanten op de eerste plaats.

Ook wat betreft de scholen is er een en ander veranderd in België. Veel leerlingen krijgen nu taken en opdrachten via smartschool toegestuurd en zowel leerlingen als studenten moeten soms zelf grote brokken leerstof onder de knie krijgen. Dit is niet altijd een gemakkelijke opdracht.

Daarom willen wij bij Educapp de impact van dit virus inperken door nog steeds leerlingen en studenten te begeleiden. Om jullie in deze periode geen leerachterstand te laten oplopen, lijkt het ons erg belangrijk een zekere continuïteit in dit leerproces te garanderen.

Wat kunnen wij doen?

We verwachten dat de impact van dit virus nog wel een tijdje voelbaar zal blijven. Om die reden bieden we, behalve de mogelijkheid om 1 op 1 les te krijgen met respect van de regels (social distancing, handen wassen, enz.), nu ook de mogelijkheid om begeleid te worden via skype. Hierbij verzorgen we eveneens 1 op 1 lessen om hulp te bieden bij de verschillende opdrachten en taken die je nu krijgt via smartschool of om je voor te bereiden op je examens aan de universiteit. Op deze manier wordt ook rechtstreeks contact vermeden, maar krijgen jullie nog steeds een continue begeleiding. 

Aarzel dus niet om ons te contacteren! We kijken dan samen met jou voor een passende oplossing op jouw maat!

Wij wensen jullie heel veel sterkte in deze uitzonderlijke periode,

Het Educapp team