Economie

Bijles Economie

Of het nu gaat om macro-economie, boekhouden of bedrijfskunde in het secundair onderwijs of aan een hogeschool of universiteit, wij hebben de nodige expertise om je hierin te begeleiden. Ook voor opleidingsonderdelen als financieel management, marketing management of operationeel onderzoek voor studenten handelsingenieur of logistiek management voor studenten in een bachelor logistiek of hotelmanagement, kan je bij ons terecht.

Natuurlijk komen alle aspecten van het studeren aan bod (oriënteren, begrijpen, samenvatten, reproduceren en toepassen), maar toch werken wij vooral op het verwerven van inzicht. Het is immers onze overtuiging dat voor wie echt begrijpt wat hij of zij aan het studeren is, de economie en handelswetenschappen geen geheimen kennen, maar integendeel boeiend worden om te bestuderen.

Wij geven steeds zelf een stukje theorie, gevolgd door toepassingen en hebben hierbij aandacht voor het toelichten van moeilijke of abstracte begrippen, die bovendien altijd nog eens verduidelijkt worden met voorbeelden uit het dagelijkse leven van de leerling, de student of de jonge economist, manager of handelsingenieur.