VAKGEBIEDEN

Wetenschappen

Wiskunde, Fysica, chemie, biologie, ...

Wetenschappen

Wiskunde, fysica, chemie of biologie in het secundair onderwijs? Hogere wiskunde, thermodynamica, lineaire algebra, electriciteit of electronica voor industrieel of handelsingenieurs? Wij helpen je op weg!

Talen

Frans, Engels, Duits, Latijn, ...

Talen

Onze lesgevers hebben ervaring met lesgeven in het Frans en wetenschappelijk schrijven in het Engels, maar ook voor Latijn kunnen we je begeleiden!

Recht

Administratief recht, insolventierecht, internationaal publiekrecht, ...

Recht

Inleiding tot de Rechtswetenschappen, Administratief Recht, Grondwettelijk Recht, Strafrecht, Internationaal Publiekrecht, Insolventierecht … wordt het je teveel? Wij hebben specialisten in huis!

Economie

Micro-economie, boekhouden, bedrijfskunde, ...

Economie

Macro-economie, boekhouden of bedrijfseconomie? Onder onze lesgevers zijn er ervaren economisten, handelsingenieurs en bedrijfsleiders. Wij helpen je met centen en procenten! Zelfs als je je eigen bedrijf wil opstarten!

Informatica

Microsoft Excel, programmeren, databases, ...

Informatica

Of het nu bureauticatoepassingen zijn in Microsoft Office of de echte programmeertalen waarmee je worstelt, wij hebben de expertise in huis om je wegwijs te maken in de digitale wereld!

Gedragswetenschappen

Psychologie, sociologie, filosofie, ...

Gedragswetenschap

Heb je problemen met sociologie, psychologie, filosofie of andere gedragswetenschappen? Wij kunnen je zeker op weg helpen!