Wetenschappen

Bijles Wiskunde

Of het nu gaat om chemie, fysica, wiskunde, biologie of natuurwetenschappen in het secundair onderwijs of aan een hogeschool of universiteit, wij hebben de nodige expertise om je hierin te begeleiden. Ook voor opleidingsonderdelen als hogere wiskunde voor studenten handelsingenieur, thermodynamica of elektriciteit voor studenten industrieel ingenieur of biofysica of biochemie voor studenten kinesitherapie of farmacie kan je bij ons terecht.

Natuurlijk komen alle aspecten van het studeren aan bod (oriënteren, begrijpen, samenvatten, reproduceren en toepassen), maar toch werken wij vooral op het verwerven van inzicht. Het is immers onze overtuiging dat voor wie echt begrijpt wat hij of zij aan het studeren is, de wetenschappen geen geheimen kennen, maar juist boeiend worden om te bestuderen.

Wij geven steeds zelf een stukje theorie, gevolgd door toepassingen en hebben hierbij aandacht voor het toelichten van moeilijke of abstracte begrippen, die bovendien altijd nog eens verduidelijkt worden met voorbeelden uit het dagelijkse leven van de leerling, de student of de jonge wetenschapper of ingenieur.